Honningbarna ble årets liveartist

Punkerne i Honningbarna ble kåret til årets liveartist under P3 Gull.

Honningbarna er kåret til årets liveartist i P3 Gull. Bildet ble tatt de bandet spilt på Kick i april. Foto: Martin Litwicki

Publisert:

Vokalist Edvard Valberg tok imot prisen under det direktesendte showet.

— Dette er en pris som vi tar imot på vegne av de som går på konserter og som vet at dette smykket er old news. På vegne av raske ting, action og kaos – tusen takk, sa Valberg etter at publikum hadde stemt dem frem som årets liveartister.

- Deilig

I tillegg til Honningbarna var Bendik, Lars Vaular, Susanne Sundfør og Arif nominert.

Til NRK P3 sier bandmedlemmene at de hadde følt seg snytt om de ikke vant.

— Det er veldig, veldig deilig. Litt sånn jeg forestiller kokain føles. Såklart å få bekreftelse er veldig digg. Hadde vi ikke vunnet så hadde vi følt oss snytt for noe, sier Honningbarna til P3.

Bildet ble tatt av bandet da de spilte på Skral i sommer. Vokalist Edvard Valberg gjennomførte konserten med brukket fot. Foto: Sondre Steen Holvik

Tightere og tøffere

P3 skriver at bandet fra Sørlandet har utmerket seg i år.

«Punkrockbandet Honningbarna har med stort engasjement og medrivende konserter imponert publikum i land og strand. Sørlandspunkerne er et av landets aller friskeste band. Honningbarna har gått fra Urørtvinnere til å servere politiske og musikalske knyttnever fra scenekanten i inn— og utland. I 2015 låter de tightere, tøffere og bedre enn noensinne»,skriver P3.

De andre prisvinnerne på P3 Gull:

  • Årets nykommer: Astrid S
  • Årets låt: «2 AM» av Astrid S
  • P3-prisen: Lars Vaular
Publisert: