Harry?Ja visst! Er det den innrøykte 40-åringen Snoop Dogg som skal bære de tresterke ordene ung, vill og fri videre?

Etav høydepunktene under konsertene var i alle fall låten ”Young, Wild and Free”.Snoop Dogg vimset rundt på scenen sammen med undertøykledte damer, ropte Norwaynå og da, og så mange f-ord som det var plass til. Han snakket litt utydelig oglavt mellom låtene, og oppfordret sitt ”motherfucking” publikum om ”Smoke That Shit”.

MenSnoop Dogg fanget og fengslet et rekordtstort publikum. Det kunne ikke ha værtså mange ute på den store sletta siden den litt mer høflige og stuerene Jay-Zgjester Hove.Lydbildetog produksjonen var grei nok. Snoop Dogg kjørte seg gjennom sin hitrekke, slikesom den heftige ”I Wanna Fuck You” og den svale og rolige soullåten ”SexualSeduction”, pluss mye midt i mellom.

Detmest overraskende var å se et så fulltallig publikum digge dette. Alle rykteneom publikumsrekord så ut til å stemme under headlinerkonserten til Snoop Dogg.En av hiphopens tidligere mestere har fortsatt draget selv om han besøkerlandet med konserter både titt og ofte.

Ogfolk så ut til å like kvinnesynet hans, og mannens forhold til dop, fest ogpenger. Det virket i alle fall slik på Hove. De digget Snoop. Men mannen førham på Hovescenen var friskere og bedre, nemlig Wiz Khalifa.

Snoop Dogg er noe av det mest harry man kan sette påen scene som headliner i verden akkurat nå. Lykke til med headlinerne neste år,kjære Hovefestival!