To unge jenter fra Stockholm som har fått oppfylt drømmen sin. Nå handler det bare om hvor langt de når. Det kan bli veldig langt.

Det var Conor Oberst og hans Bright Eyes som inspirerte de svenske søsknene Johanna og Klara Södergren til å satse på musikk. Nå er de der, med Mike Mogis fra Bright Eyes som produsent. De fikk til og med seg Conor Oberst med på vokal på "King of the World". Veien videre er åpen. Veien til suksess er ryddet.

Dette er nemlig hjerteskjærende vakkert, og det er spesielt søtt når to så unge artister, på 19 og 22 år, synger en hyllest til Emmylou, June, Gram og Johnny på den ultrafengende låten "Emmylou". Hele veien har de beholdt countrymusikkens ånd, samtidig som de høres passe skeiv og skakk ut, slik at dette også kan høres litt ut som Fleet Foxes, Bright Eyes, Band of Horses og andre band med suksess innen sjangeren.

Det gir også litt kredibilitet at det var Jack White som oppdaget dem. Dermed er rockeveien også åpen. Men det er likevel det flotte innholdet, de gode låtene og den herlige stemningen som betyr noe her. Og ikke alle de rette menneskene som har omfavnet First Aid Kit. Et herlig album!