KRISTIANSAND:Singelen handler om håp, vennskap og å tro på seg selv, men mest om kjærlighet. Det er jo det alle skriver om , sier Sara og smiler.

14-åringen slapp onsdag singelen på iTunes, og hun håper det kan være starten på en artistkarriere. Sara, som går i niende klasse ved Torridal skole, har skrevet både tekst og melodi selv.

Musikken min er Taylor Swift-inspirert, med litt country/pop-preg. Jeg elsker musikken hennes, og hører mest på henn e, innrømmer den unge artisten.

I første omgang gav Sara ut singelen "Be a Friend", men til våren kommer det mer. 12-13 låter ligger klare, og fire av dem kommer på en ep i månedsskiftet mars/april.

Sara deltok i MGPjr i 2010, med låten "Utfordring", og tok med seg mange erfaringer derfra.

SINGEL: Sara Jørundland Berg lærte mye av MGPjr-deltakelsen i 2010. Nå gir 14-åringen ut singelen "Be a Friend". Foto: Lars Hoen

Jeg lærte mye; om utstråling på scenen, å være selvsikker og ikke nervøs, og måter å bruke stemmen på , forteller 14-åringen, som ble motivert av å se at Malin Reitan, som vant MGPjr i 2005, i år var med i den ordentlige MGP.- Det gjør at jeg håper mer og tror at jeg kan klare å bli en artist. Det er det eneste jeg vil drive med, sier den målrettede torridalsjenta.