FLEKKEFJORD: – Hver dag denne uka har Fjellparkfestivalen sluppet nytt navn til sommerens festival. De startet med Eltervaag fra Stavanger mandag, og avsluttet slippuka med Kaizers Orchestra fra Bryne, skriver Stavanger Aftenblad.

– Kaizers har vært dypt savnet siden de spilte på Fjellparkfestivalen i 2008, og publikum har mast og mast om at de måtte komme tilbake. I år valgte vi å gi dem den gaven, skriever festivalen i en pressemelding.

– Vi er ikke mindre enn veldig stolte og fornøyde med å kunne presentere både Kaizers og Jonas Alaska. Dette er norsk kvalitetsmusikk på sitt beste. Vi snakker om et etterspurt band og en meget populær sanger, utdyper bookingsjef Vidar Åsly og informasjonsansvarlig Ingvild Vegge overfor avisen Agder.

Spellemann fra Åmli

Jonas Alaska fikk Spellemann som Årets nykommer i 2011, da han slapp sitt selvtitulerte debutalbum i Norge til strålende anmeldelser. Han var også nominert til både "mannlig artist" og "tekstforfatter" under årets Spellemann.

– Jonas Alaska er en artist veldig mange har ønsket seg til Fjellparken, og vi er veldig glade for å ha ham. I tillegg til å være utrolig flink, så er han også relativt lokal. Dobbel morro, skriver Fjellparkfestivalen – og roter litt med sine doble konsonanter.

Kanadisk-skotske punkere

The Real McKenzies kaller seg selv "the original scottish canadian punk band", mens Nekromantheon av Dagbladet ble kåret til Norges beste thrash-band.

Fjellparkfestivalen arrangeres i Flekkefjord 19. — 21. juli 2012, og årets slagord er "For gammel til å dø ung".