KRISTIANSAND: — Dumdum Boys har jeg strevd lenge med å få, så det er stas endelig å ha de på plass, sier Liv Håland, festivalsjef for Dark Season.

Det trønderske rockebandet skal spille på Kick på fredagen under årets festival, som arrangeres 17. til 19. oktober. Lørdagen står skotske Nazareth på samme scene.

DeLillos er satt opp i Caledonien Hall på lørdag, og trolig blir det Høvåg Storband som går på scenen i forkant av Lars Lillo-Stenberg og co.

KOMMER: DeLillos har vært på Dark Season tidligere. I år kommer de tilbake. Foto: Scanpix

— DeLillos har vært her før, og da var det stinn brakke. Det tror jeg det kan bli nå også, for jeg føler ikke de har vært så mye på Sørlandet i år, sier Håland, som også kan fortelle at det østlandske dansebandet Vagabond skal på scenen på Caledonien Hall før Ole Ivars på fredagen. I tillegg er det fra før klart at Plumbo også spiller på årets festival.- Programmet er snart helt ferdig. Vi skal fylle inn med en haug av lokale artister i tillegg. Jeg føler vi har funnet en del navn som ikke har vært her tidligere, sier Håland.

Åpningskonserten er også snart klar. Men den faste scenen i Domkirken er derimot usikker, grunnet arbeidet med det nye orgelet.

— Vi håper det blir i Domkirken, men hvis ikke er tanken å arrangere konserten i sal 1 i kinoen, sier Håland.