I kveld viser Canal + første episode av den siste sesongen fra «South Park» i kveld.

Klokken 22.00 kan du se den siste sesongen til den populære animasjons-serien, og satiren er fortsatt like skarp. Det blir fjorten nye episoder av «South Park», og sesong 10 åpner med tilbakekomst for Chef, i Isaac Hayes rolle. Hayes brøt med serien etter at de i en Emmy-nominert episode hadde drevet med scientologi. Skaperne av «South Park», Matt Stone og Trey Parker, konstaterte at Hayes ikke hadde hatt problemer med satiren over religionen, men at han derimot hoppet av på grunn av hans personlige engasjement i scientologien.

Trey Parker og Matt Stone fortsetter med å kommentere dagsaktuelle hendelser fra et helt unikt perspektiv. To episoder omhandler Mohammed-karikaturstriden gjennom å blande inn en annen animasjonsserie, Family Guy. Og Cartmanns mor ansetter en hundetrener for å skikke opp sønnen.

Andre godbiter:

I tillegg til sesongstart for «South Park» viser TV3 finalen i serien «Top Model» klokken 20.30 i kveld. På en takterrasse i New York skal den endelige avgjørelsen falle mellom Lene Egeli, Iren Desirée Puskas Kristiansen og Maria Bertine Eilertsen. Juryen får en vanskelig oppgave idet det de skal avgjøre hvem som blir Norges nye topp-modell.

Fire store underholdning følger finalen i «Top Model», og du får et eksklusivt video-intervju.