TV 2 kommer med et nytt programkonsept på nyåret. «Grip mikrofonen» skal være et familieprogram med karaoke, der alle kan være med og gjette sanger.

– Vi tar karaokefeberen på alvor og lanserer dette familieprogrammet med Gaute Grøtta Grav som programleder, opplyser informasjonssjef Marianne Røiseland i TV 2 til NTB.

Ellers kommer den populære realityserien”Farmen” tilbake, og det kommer en ny runde med «Skaperen», som skal kåre en gründervinner blant 100 finalister.

Populære programmer som «Senkveld» og «Rikets røst» fortsetter i 2007. – Jeg går ut fra at det vil bli til samme sendetid. Det er ingen grunn til å forandre på konseptet her, sier Røiseland

«Frustrerte fruer» er også tilbake rett over jul. Dessuten kommer det fire episoder av en ny norsk dramaproduksjon i krimsjangeren med tittelen «Torpedo».

– Dette er en dramaserie med høy kvalitet, som vi er litt stolte over å kunne presentere, sier informasjonssjefen.

«Seks som oss» kommer igjen med nye viderverdigheter for de tre søstrene med sine kjærester og ektemenn. «Hotel Cæsar» bare fortsetter, det samme gjør lørdagsprogrammet «Deal or No Deal» og gjettekonkurransen «Alle mot én».

– Vi viderefører mange av programmene som går bra. Det er ikke så mange bomber, men mange programmer som folk vil kjenne seg igjen i, med noen fornyelser, påpeker Røiseland.

Men TV 2-vinnerne «Skal vi danse» og «Jakten på kjærligheten» setter foreløpig sluttstrek før jul.