Og nå skal hennes motspiller i storfilmen «Titanic» ha trått støttende til, dersom vi skal tro den britiske tabloidavisen The Sun. De to spilte et forelsket par på det synkende skipet, og ble gjenforent på det store lerretet for to år siden i dramaet «Revolutionary Road», regissert av ingen ringere enn Sam Mendes. The Sun skriver at det var på dette filmsettet problemene viste seg første gang for Winslet og Mendes, og disse problemene skal ha vedvart i ettertid av filminnspillingen – og kulminerte i brudd.

Mendes og Winslet skal ha separert seg for flere måneder siden, og mandag kom advokaten deres med en offentlig kunngjøring om at de velger å skilles – som venner.

En kilde sier til The Sun om Winslets vennskap til DiCaprio: – Hun har grått på skulderen hans. Leo og Kate har vært som bror og søster helt siden de spilte i «Titanic». Og da ekteskapet hennes begynte å rakne, rundt tiden da de gjorde «Revolutionary Road», kom de enda nærmere hverandre.

Kilden legger til: – Kate har alltid forgudet Leo og føler at hun kan fortelle ham alt. De var så unge da de gjorde «Titanic», så man kan nesten si at de vokste opp sammen. I alle fall yrkesmessig sett.

Det er andre gang Kate Winslet skilles. Hun er for tiden i Mexico på ferie med sine to barn. (©NTB)