Se alle innslagene i videovinduet på toppen. (NB: Spol deg frem til ti minutter for å få komme til det første innslaget).

KRISTIANSAND: Rapperen Sheepy, eller Brede Flatset Johnsen, ga i 2008 ut albumet "Byen i sør". Og nå nærmer det seg oppfølgeren for kristiansanderen. I ettermiddag dukker han opp i Rett på nett. Der skal han rappe a cappella.

— For å vise litt hva jeg kan, som Sheepy selv sier det.

For to uker siden var Sheepy med i regionfinalen for Zoom Urørt som ble arrangert på Charlies i Kristiansand. Og blant de sju som var med var det bare Farsunds-bandet Moron Police som ble rangert et lite hakk foran Sheepy.

Se klipp fra Sheepy og fleres opptredener på Charlies her.

I den samme Zoom Urørt-finalen deltok også Maylen Rusti.

— Musikken min er litt jazz, litt blues, litt rock og litt elektronika, men mest pop, forklarte Rusti før finalen.

I ettermiddag tar hun med seg bandet sitt og spiller en av sine egenskrevede sanger i Rett på nett.

En annen velkjent stemme i Kristiansands musikkmiljø er Hanne Kolstø. Og for å ikke legge fra oss Zoom Urørt-sporet helt ennå, så kan vi røpe at Kolstø var en av jurymedlemmene i den omtalte konkurransen.

Og det er nesten utrolig at Kolstø fikk tid til å stille som jurymedlem. Hun er nemlig med i ikke mindre enn fire band: Love:Fi, Thelma & Clyde, Post og It's in the basement. I Rett på nett tar hun med seg kassegitaren for å spille en av sine egne sanger.

Dagens siste deltakere har ingen link til Zoom Urørt. Marin Stallemo Bakke og Marie Haugejorden Schau er to venninner på 15 år. Marie skal spille piano til Marins sang. De to skal spille Emilie Autumns sang "Castle Down".

Rett på nett ser du direkte på på fvn.no i dag klokken 17. Har du lyst til å være med i Rett på nett en av de kommende fredagene? Fyll ut skjemaet på denne siden , eller send en mail til rettpanett@fvn.no.