I «The Back-Up Plan» spiller hun en kvinne som er helt desperat etter å bli gravid, men hun forbød Marc Anthony å være til stede da opptaket av den dampende scenen skulle finne sted.– Jeg ville ikke torture den stakkars fyren. Han bør ikke se på når jeg forfører en annen mann på et kjøkkenbord. Personlig liker jeg ikke å spille i elskovsscener i det hele tatt, de får meg til å føle meg ukomfortabel, sier hun.

Selv om hun ikke ville at Anthony skulle se at hun holdt det gående med en mann i filmen, var ikke Jennifer nervøs for å vise fram kroppen sin på film. Hun sier hun er fornøyd med figuren sin etter at hun gikk gravid.

40-åringen, som har de to år gamle tvillingene Max og Emme med Anthony, gikk ikke på noen diett for å slanke seg og holdt seg til disiplin og trening.

– Jeg trente mye. Jeg slet for å bli kvitt de siste 9 kiloene. Jeg måtte endre spisevanene mine etter at jeg fikk tvillinger. Jeg spiser mye mindre nå enn jeg pleide. Men jeg elsker brød og det får du ikke lov til å spise ifølge de fleste dietter, sier hun til nettstedet Gala.de. (©NTB)