KRISTIANSAND: – For oss er det utrolig kult å gi seks av våre gjester mulighet til å treffe Ozzy. Det er ikke mange som kan vise fram slike feriebilder etter en skjærgårdstur til Kristiansand, sier Trond Åge Nyhus.

Arrangøren av Odderøya Live ser fram til at heavyrockeren inntar Odderøya Amfi lørdag 6. august. De seks publikummerne får muligheten til å snakke med Ozzy og få signert en valgfri gjenstand.

Signerer favorittplata

– Her er det altså muligheter for å få signert favorittplata eller en skissering av den neste tatoveringen. Odderøya Live stiller også med profesjonell fotograf, så det er bare å rydde plass på hedersveggen hjemme i stua, sier Nyhus.

Konkurransereglene er at konsertbillettene må kjøpes på billettservice.no før 15. juli. De som allerede har kjøpt billetter er selvsagt med i trekningen. Tre vinnere blir trukket ut og hver får ha med seg en venn til møtet med den eksentriske rockeren.

Turnerer

Ozzy Osbourne har spilt for utsolgte arenaer over hele verden siden starten av Scream World Tour for ett år siden. Nylig fikk 33.000 mennesker se han på Sweden Rock og helgen som var spilte Ozzy på Hellfest i Frankrike foran 80.000 publikummere.

Han er også hovednavn på de store festivalene Graspop i Belgia og Wacken Open Air i Tyskland i sommer.

Godt billettsalg

Ifølge Nyhus går billettsalget til konserten på Odderøya Amfi veldig godt.

– Vi er langt foran prognosene i forhold til Pink og Bryan Adams, men noe eksakt tall kan jeg ikke gi deg da jeg nettopp har vært borte og ikke har fått sjekket salget, sier Trond Åge Nyhus.