Quart Beach kl. 13.30

Spilletid: 40 minutter.

Publikum: 120. Han har stemmen, den tiltalende fraseringen og den gode engelskuttalen. Han riffer og spiller gitar så det gnistrer. Sordal og Christer André Cederberg, kjent fra blant annet Animal Alpha, er sammen en infernalsk gitarduo som spiller så tight med en slik presisjon at det bare er å gi etter med en gang.

Les alt om Quart her: http://www.fvn.no/festivaler/quart/

Så var det låtene da. Det forrige albumet til Sordal, ”In Fort Knox with a penny”, viste at han er en knakende god sangskriver. Men nå snakker vi om et annet nivå. Nå kjører Sordal et offensivt og utadvendt løp der massene skal tas. Nå vil han ha det moro.

Låtene Sordal og bandet hans framførte er hentet fra et kommende album der vi snakker om fengende kraftpop som framstår som en miks av The Killers, Radiohead og Muse. Men det høres likevel ut som Sordal. Noe er rett på og direkte. Noe er mer komplekst. Sordal har et rockehjerte av gull. Nå skinner det, og nå banker det som aldri før.

Det er derfor han kan lage så glimrende og sterke låter som ”Ruby Monday”, ”Love storm” og ”Failed”. Plata må komme snart. Den må komme nå!