Moss holder seg fortsatt i USA, fordi hun i England risikerer å bli innkalt til politiavhør for sitt kokainbruk. Derfor hadde familiemedlemmer kommet over fra England for å feire med Kate i skiparadiset Aspen, Colorado.Det samme hadde 20 år gamle Jamie, som ifølge Mail on Sunday også er britisk. Etternavnet hans er ikke kjent, og Kate Moss selv hevder de bare er venner — trass i bilder som viser dem i tett omfavnelse i skiheisen, og at de er sett hånd i hånd ved flere anledninger.

— Kate synes han er veldig sexy. Han har rockestilen som hun liker, sier en kilde til avisen. Som kjent var det riktig så rock 'n' roll med forrige mann i Kate Moss' liv, den dopbrukende musikeren Pete Doherty.

Kanskje blir 2006 comebackåret til Moss, som mistet flere lukrative kontrakter - blant annet med H&M - etter å ha blitt fotografert mens hun brukte kokain. Også skandaler er god PR, og britiske aviser tror Moss kan tredoble sin inntekt i år.

Nå har nemlig det store mobiltelefonselskapet Virgin tatt henne inn i varmen - som frontfigur i en fjernsynsreklame. Det hører for øvrig med til historien at det er Virgin-eier Richard Bransons sønn, Sam Branson, som introduserte Kate Moss for Jamie. (©NTB)