Rockeren insisterer på at han synes synd på den tidligere The Libertines-frontmannen, og sier at han er stolt av at han ikke er noen typisk rockestjerne og at han ikke ble beryktet for å ta narkotika som andre artister i bransjen.I Norge står nå Surferosa-vokalist Mariann Thomassen fram og forteller om hvordan hun nesten ble alkoholiker. Hun er bare en av mange i en rekke av artister som har fått problemer med rusmidler med tilgang til — som i hennes tilfelle - mye gratis børst, eller i andre tilfeller tilbud om ulovlige stimuli som motvekt til kjedsomhet og venting - til å holde deg og energien oppe.

Det sier også Jon Bon Jovi sitt om: - Disse folkene får masse oppmerksomhet. Som Pete Doherty. Jeg hører at han er fantastisk. Men jeg har aldri hørt en Babyshambles-låt i mitt liv... Jeg vil mye heller gjøre som jeg gjør, sier sangeren.

Puddelrockeren forklarer at han aldri var typen til å benytte narkotika fordi dop får deg til å levere dårligere i sengehalmen.

— Jeg har skaffet meg en hyggelig vin-vane, men jeg falt aldri for narkotika. Hvorfor skal jeg trenge noe som får meg til å skjære tenner hele natten og nekter meg å få det i hop med en kvinne, uttaler Bon Jovi til The Guardian. (©NTB)