New Kids on the Block nyter gjenforeningssuksessen, og akter å surfe videre på nostalgibølgen enda en stund. Gjenforeningen medfører imidlertid også at rykter oppstår. Den tidligere storsjarmøren Donnie Wahlberg, som nå har rukket å bli 38 år gammel, gleder seg over suksessen, men går i sin blogg på gruppens nettside ut for å avvise en del av ryktene som har oppstått den siste tiden.

Madonna

– At albumet vårt kommer ut er topp, skriver han.

Han forteller videre at han nyter all oppmerksomhet rundt det kommende albumet. Fullt så begeistret er han imidlertid ikke for folk som skriver fabrikerte nyhetsartikler. Derfor skynder han seg til å meddele følgende:

– Vi skal ikke spille inn musikk sammen med Michael Jackson og/eller Madonna. Vi har aldri påstått at vi skulle det heller. Det var imidlertid morsomt å lese om det. Beklager å måtte skuffe dere...eller ikke, skriver Wahlberg.

Han legger imidlertid til at gruppen har samarbeidet med andre på platen. Hvem det er vil han foreløpig ikke avsløre.

Plate

Den første singelen, «Summertime», ble framført på amerikansk fjernsyn 16. mai. Datoen for det kommende albumet er satt til 8. september. Både «Hangin' Tough» fra 1988 og «Step By Step» fra 1990 endte på toppen av de amerikanske albumlistene, så medlemmene har en del å forsvare. Gruppas egne nettsider melder at det samlede platesalget deres er i størrelsen 70 millioner.