Den nå 18 år gamle Watson vil nok i lang tid være forbundet med rollen som Hermine Granger i filmene om Harry Potter. Watson var nylig tilstede under BAFTA-utdelingen, og der avslørte hun overfor den britiske avisen The Telegraph at hun gruer seg til kyssescenene med Rupert Grint i «Harry Potter og dødstalismanene».

– Vel, jeg har aldri gjort det før, så jeg kan ikke si at jeg har noen teknikker. Jeg har aldri vært nødt til å kysse noen på film tidligere så det er nytt for meg. Klart jeg er nervøs for det, sa hun.

Klining

I august i fjor ble det kjent at de mange som har gledet seg til «Harry Potter og Halvblodsprinsen» må smøre seg med tålmodighet. Premieredatoen for den nye filmen ble flyttet fra november 2008 til juli 2009. Watson forteller at hun har fått noen gode tips fra skuespillerkollega Daniel Radcliffe, som spiller Harry Potter i filmene.

– Etter sigende blir det ganske kjedelig etter noen opptak. Det sier i hvert fall Daniel, forteller Watson.

Kyss

Det er ikke bare Watson som gruer seg til kyssingen. Heller ikke Grint gleder seg nevneverdig.

– Siden jeg har kjent Emma så lenge regner jeg med at det vil være ti ganger verre, sier han til samme avis.

«Harry Potter og dødstalismanene» deles opp i to filmer, og den første delen har ifølge Imdb.com premiere i november 2010. Her er traileren til «Harry Potter og Halvblodsprinsen»: