Badevakter til å le av

«Baywatch» irriterte og begeistret verdens tv-seere. Nå skal vi muligens le av badevaktene også.

«Baywatch» hadde premiere i 1989, og badevaktene i California holdt det gående helt fram til 1999. Nå melder Daily Variety at tv-serien skal omarbeides til kinofilm. Serien gjorde stjerner av skuespillere som Pamela Anderson, Carmen Electra, Erika Eleniak, Gena Lee Nolin og David Hasselhoff. Ifølge Guinness rekordbok er «Baywatch» tidenes mest sette tv-serie. På høyden av populariteten, i 1996, hadde serien 1,1 milliarder seere i uka. Da ble den vist i 142 land.

Komikk

Der tv-serien var actionspekket og såpeaktig, skal filmen ifølge rapportene bli en noe mer morsom affære. Det meldes at Paramount Pictures har satt Jeremy Garelick i arbeid med å skrive manus. Han skal også regissere filmen. Inspirasjon har han funnet i favorittkomediene sine fra barndommen.

– Det føltes som et utgangspunkt til å lage en film som lignet på «Rekrutter på ville veier» og «Politiskolen» — filmer jeg elsket da jeg vokste opp, forteller han til Variety.

Han røper også at han aldri så den originale tv-serien. Filmen skal dreie seg rundt to uvanlige livvakter som forsøker å finne seg til rette blant de mange røde badedraktene på stranda.

Show

DreamWorks kjøpte filmrettighetene i 2004, og etter planen skulle det bli film av serien allerede i 2006. Ifølge Hollywood.com var Jessica Simpson aktuell i en av rollene. Det ble også spekulert i om Pamela Anderson ville få en rolle i filmen. Filmen så imidlertid aldri dagens lys. Nå er imidlertid filmplanene på skinner igjen, men noen premieredato er foreløpig ikke bestemt.