I en rettslig høring mandag mistet Britneys manager Sam Lutfi retten til å nærme seg den innlagte superstjernen på 21 dager. Det har hennes far Jamie sørget for, som siden fredag har hatt ansvaret for datteren.

Tirsdag ble et dokument fra retten i Los Angeles offentliggjort, som er basert på et lengre vitnemål fra Britneys mor. Hun hevder at Lutfi har tatt fullstendig kontroll over Britneys liv.

– Lutfi dopet ned Britney, kuttet telefonlinjen og tok laderen til mobiltelefonen. Han skriker til henne, og skal ha kontroll over alt, sier Britneys mor Lynne ifølge AP.

Avviser trusler

Men Lutfi, som har blitt observert stadig oftere med Britney de siste månedene, tar advarslene med knusende ro. Han er overbevist om at foreldrenes makt bare er for en kort periode.

– Det kommer ikke til å vare. De kan ikke kontrollere livet hennes for alltid, sier han til Usmagazin.com.

Men inntil videre er han pent nødt til å holde seg på god avstand fra Britney. Det elleve sider lange dokumentet fra LA Superior Court inkluderer også familiens hus og UCLA Medical Center hvor hun befinner seg.

22. februar er det ny høring i denne saken, og da blir det avgjort om faren får beholde retten til å bestemme hvem Britney får holde kontakten med.