Stallones film skal ifølge Imdb.com være klar neste år, og nå begynner rollelisten for alvor å ta form. I filmen følger vi et spesialteam av veltrente soldater som blir sendt til Sør-Amerika for å ordne opp med en brysom diktator, og nå har selveste Arnold Schwarzenegger bekreftet at han stiller opp i en cameo.

Bråk

I forrige uke gikk det ut nyhetsmeldinger om at guvernatoren var tiltenkt en ordinær rolle i filmen. Ifølge Yahoo News førte det til kritikk fra enkelte innbyggere i California som mente det var upassende at gurvernøren brukte tid på film mens staten var hardt rammet av den økonomiske krisen. Nå viser det seg at han bare skal gjøre en liten gjestevisitt.

– Siden jeg ble guvernør har jeg gjort tre cameoer. Sly spurte meg om jeg ville gjøre en cameo, og selvfølgelig svarte jeg ja. Jeg liker ham. Han er en flott regissør og vi henger ofte sammen, forteller Schwarzenegger.

Neste måned

Filmingen starter neste måned, og ifølge Imdb.com er Ben Kingsley, Eric Roberts, Mickey Rourke og Dolph Lundgren bekreftet til rollelisten. På ryktebørsen meldes det også at Sandra Bullock er tiltenkt en rolle. SSchwarzenegger beroliger sine medborgere med at den lille rollen ikke vil ha noen innvirkning på hans politiske arbeid.

– Det har ingenting å gjøre med budsjettkrisen eller budsjettforhandlingene fordi det vil finne sted en gang i april, mai eller juni, sier han.