Det var i forbindelse med Kiss sine to konserter i Norge at frontfigur Gene Simmons overraskende bekreftet overfor NRK at det ville komme et Kiss realityshow. Hensikten med showet skulle være å finne noen som kunne ta over for de aldrende rockerne den dagen de skulle legge bort gitarene og sminkesettet for godt.

Frustrert

Bandkollega Paul Stanley er tydelig frustrert over Simmons løsmunnethet.

– Det er så typisk Gene å si slikt. Han fremstiller alt som fakta, selv om det ikke finnes noen underskrevet kontrakt, sier Paul Stanley ifølge NRK.

Avviser det ikke

Selv om Stanley ikke vil si noe sikkert, innrømmer han allikevel at det er en mulighet for at vi kan få se håpefulle Kiss-fans konkurrere på tv-skjermen en gang i framtiden.

– Hva som vil skje får vi se etter hvert. Men kommer det til å skje noe neste uke? Er noe signert? Nei. Men er jeg imot tanken om å finne nye medlemmer til Kiss gjennom et tv-program? Selvsagt ikke, sier Stanley.

Gamle mot nye Kiss

Han har også lagt ut en uttalelse på bandets offisielle hjemmeside der han gjør det klart at gamle Kiss aldri vil la seg stanse av et nytt Kiss.

– Hvis vi skulle gjøre et slags Kiss 2, og jeg utelukker det ikke, ville det være i tillegg til, og ikke for å erstatte Kiss. Vi er midt i vår største europaturné noen gang, og spiller for over en halv million mennesker. Hverken Kiss eller meg har noen planer om å legge opp etter dette.