Ifølge en talsperson har Amy unngått å deise rett i bakken.

– Heldigvis stoppet managerens assistent henne fra å falle. Hun kom seg fort, og faren Mitch tok henne med seg til sykehuset for å være på den sikre siden.

Blir over natten

– Legene er usikre på hva som forårsaket hendelsen og Amy gjennomgår for tiden tester, sier talspersonen ifølge nyhetsbyrået Wenn.

24-åringen blir liggende på sykehus natten over og skal gjennom flere tester.

Flere episoder

Winehouse har det siste året vært hovedpersonen i flere lite flatterende historier, samt filmer på YouTube. Narkotika og alkohol har spilt birollene. Senest torsdag var Winehouse innleid av Daria Zhukova, multimilliardæren Roman Abramovichs kjæreste, til et privat selskap i Moskva. Men Amy var i så dårlig forfatning at hun ikke klarte å gå på scenen før to timer etter planlagt.

Arrestert

For kort tid siden satt hun ni timer i politiavhør for sin befatning med ulovlige stoffer. Dette avhøret skjedde på bakgrunn av en filmsnutt som The Sun publiserte, der Amy angivelig skal ha røykt crack.

Amy Winehouse og hennes ektemann Blake Fielder-Civil ble arrestert for besittelse av cannabis da hun besøkte Bergen i oktober i fjor. Winehouse godtok da boten på 4.000 kroner, uten å skjønne at hun med det også sa seg skyldig i anklagene. Dermed skal saken opp for Gulating lagmannsrett, men er foreløpig blitt utsatt.