FLEKKEFJORD: — Raga Rockers spilte her i 1995, et par år etter storhetstida. Nå er de på veien igjen, og jeg tror det blir veldig bra, sier festivalsjef Børild Haughom til fvn.no.

Musikkfestivalen i Flekkefjord feirer i sommer 25-års jubileum. For å toppe festen har arrangørene fått tak i det ett år yngre rockebandet - og satser på å legge konserter til Fjellparken både fredag og lørdag.

Headlinere

— Det blir to dager i parken. Fredag vil nok bli for et eldre publikum, mens lørdag blir mer for de yngre, sier presseansvarlig Monica Baumann.

Raga Rockers er booket inn som headlinere fredag 21. juli. Ravi og Quart-aktuelle Serena Maneesh skal spille lørdag 22.juli, men festivalsjefen jobber fortsatt med en headliner til hoveddagen.

— Ravi spiller nok tidlig på lørdagen. Han er ikke satt opp sist slik at de yngre skal få se ham. Jeg regner med at en del yngre publikummere kommer med foreldrene, sier Haughom.

Håper på flere folk

Planen er at fire band skal spille fredag, mens antallet dobles lørdag. Tidligere år har de første dagene av festivalen vært lagt til Maritim Fjordhotell, mens lørdagen har vært forbeholdt Fjellparken like utenfor Flekkefjord sentrum. Haughom tror utvidelsen vil trekke flere folk.

— Tidligere har vi hatt om lag 1500 besøkende til sammen. I år satser vi på flere. Jeg regner med at Raga Rockers kan trekke en del folk, både fra Rogaland og bortover mot Kristiansand, sier han.