ARENDAL: — Det innebærer alltid en viss risiko å booke rappere som ikke turnerer Europa til vanlig. Apparatet rundt er ikke alltid like etablert, med Lil’ Wayne har vi rett og slett hatt problemer med å lande det praktiske, sier Gunnufsen på Hovefestivalens hjemmesider.

— Vi kom til et punkt hvor begynte å få så dårlig tid at vi rett og slett måtte finne en erstatning. Når det er sagt er vi veldig glade for å få Ludacris til Hove. Han har aldri vært i Norden før, og reiser fra USA i ens ærend for å spille på Hove, skriver Hovefestivalen etter at Lil' Wayne har falt fra festivalplakaten.

Bookingansvarlig Toffen Gunnufsen mener imidlertid at det dårlige nyheten kommer sammen med en god nyhet denne gangen.

— Det er aldri noe moro når artister faller ut av festival-lineupen. Men av og til er erstatningen så god at det veier opp. Det føler vi den gjør denne gangen, sier Toffen som altså presenterer Ludacris som Lil' Waynes erstatning.

Toffen Gunnufsen opplyser om at Lil' Wayne-fans kan få refundert passet sitt dersom det nye navnet ikke skulle friste. Løsningen på dette skal være klar om tre dager på Hovefestivalens hjemmesider.