Grohl, som for ikke lenge siden også uttrykte sin avsky overfor sin avdøde Nirvana-kollega, Kurt Cobains kone Courtney Love, har nå slengt med leppa igjen, skriver NME.

Og denne gangen er det party-prinsesse og hotellarving Paris Hilton som blir offer for Foo Fighterens vrede.

— Hun er en utagerende, ekkel, rik og lat party-tøs! tordnet Grohl til den britiske tabloidavisen The Sun.

Ublidt møte på restaurant

Angivelig skal Grohl og Hilton ha falt ut etter at de møttes på en restaurant for et par år siden. Ifølge Grohl skal Hilton ha oppført seg som en oppblåst prinsesse som gikk med nesa i sky, melder NME.

Etter møtet uttalte Foo Fighters-vokalisen:

— Jeg håper virkelig ikke min datter blir som henne...

- Jeg har vært svært sint på Courtney

Grohl har for ikke lenge siden også snakket åpent ut om sin bunnløse sorg over tidligere Nirvana-kollega, Kurt Cobain. Cobain tok sitt eget liv i 1994, etter å ha levd et særdeles turbulent liv med narkotikamisbruk og et komplisert ekteskap til kona, Courtney Love. Etter et intervju med avisa The Guardian begynte ryktene å gå om at Grohl til og med hadde dedikert låta Let it Die til paret.

Grohl kommenterte ryktene i etterkant.

— Jeg har sett mennesker miste alt til narkotika, kjærlighetssorg og død. Det har skjedd mer enn en gang i mitt liv, men Kurt er det tilfellet som har gjort mest inntrykk.

Han avslørte også her at han har vært svært sint på Courtney etter at bandkollegaen gikk bort.

— Det er mange mennesker jeg har vært sint på i mitt liv, men Courtney er den som stikker seg mest ut. Så det er vel naturlig at disse tingene kommer opp nå og da, sa Grohl.

Foto: Scanpix/AP
Foto: Scanpix/Reuters
Foto: Scanpix/AP