ARENDAL: — Det er ganske likt til slik det har vært foregående år, opplyser stasjonssjef ved Arendal politistasjon, Jan Sverre Krogstad, til fvn.no.

Ifølge ham er 27 personer tatt for besittelse av narkotika.

— Det største enkeltbeslaget vi har gjort er på cirka 10 gram hasj. Det er stort sett snakk om mindre beslag og sånn sett er vi fornøyd med årets festival, sier stasjonssjefen.

Ellers har man under årets festival anmeldt 17 personer for bruk av falsk legitimasjon. Stasjonssjefen sier man har hatt et økt fokus på dette problemet etter at det i fjor var flere mindreårige som gikk rundt med skjenkebånd.

— Dette med falsk legitimasjon var noe vi snakket om på forhånd. Så vi har nok vært strengere på dette i år. I tillegg har også vaktene ute på festivalen vært mer oppmerksomme på dette, forteller Krogstad.

Han mener at dette er grunnen til at dette med skjenkebånd har fungert bedre i år enn tidligere år. De fleste som blir tatt med falsk legitimasjon har lånt identifikasjon fra venner eller bekjente.

— Så ser man nøye på kortene kan man se at bilder ikke stemmer overens med personen som er i besittelse av kortet, forklarer stasjonssjefen.

To personer er anmeldt for vold.

— Ellers så har det vært noe fyllebråk, men det er ikke så mye, sier Krogstad.