Grunnen er at Playboy-grunnleggerens forhold til Crystal Harris har blitt mer seriøst. Derfor har han bedt de 20 år gamle tvillingene Kristina og Karissa Shannon om å flytte ut av hans Playboy Mansion og inn i Playmate House som ligger ved siden av.– Da de fikk tenkt seg om, syntes de det var en god idé. De er nå for venner å regne, men ikke som kjærester. De har vært mye sammen med de andre jentene og vil reise rundt med dem og gjøre reklameinnslag, sier Hefner.

Den 83 år gamle mediemogulen, som har vært gift tre ganger, er lykkelig med sin 23 år gamle Crystal – men sier han at han ikke vil gifte seg med henne.

– Jeg har ikke hatt hellet med meg i ekteskap. Jeg har ikke noe godt å vise til der og jeg vil ikke rote til dette forholdet, sier han til nettstedet E! Online.

Hefner sier at han endringen i hans kjærlighetsliv ikke betyr slutten på de amerikanske reality-TV-serien «Girls Next Door» som følger livet i Playboy Mansion.

– Vi får se hvordan mine forhold endrer seg når det gjelder romantikken og hvordan det knyttes opp mot Crystal, sier Hefner. (©NTB)