KRISTIANSAND : Avtalen mellom Kilden og Xstrata gjelder for ett år og er på 1 million kroner.

Ledelsen ved Xstrata Nikkelverk ser betydningen av og ønsker å bidra til at regionens mest betydningsfulle kunst— og kulturinstitusjon får enda bedre vekstvilkår og muligheter.

Vekst og utvikling

I en pressemelding melder nikkelverket at Kilden og Xstrata hver på sin måte bidrar til innovasjon, vekst og utvikling.

"Xstratas engasjement er et resultat av vår samfunnskontrakt, vårt ønske og vår vilje til å skape varige fordeler for de lokalsamfunn vi lever og arbeider i", står det i en pressemdling fra bedriften.

Xstrata-billetten

Avtalen mellom Kilden og Xstrata betyr at Kilden til hver egenproduserte forestilling vil reservere 80 billetter til kun 80 kroner per billett i henholdsvis konsert,- Teater- og operasalen.

"Vi tror flere vil oppsøke Kilden når det kun koster mindre enn en kinobillett å følge sin nysgjerrighet. Også ulike foreninger, lag, institusjoner og foreninger kan, etter avtale med Kilden, benytte seg av Xstratabilletten. Tilbudet omfatter alle innbyggerne i alle kommuner i Agder", står det i pressemeldingen.

Samfunnsansvar

Xstrata skriver videre at Kilden er valgt som samarbeidspartner fordi begge har et samfunnsansvar.

"Et livskraftig kunst- og kulturliv er en helt avgjørende forutsetning for trivsel, miljø, utvikling og vekst", heter det i pressemdlingen.