Beina som er forsikret for 2,2 millioner dollar, rundt 11 millioner norske kroner, tilhører den gravide tyske supermodellen Heidi Klum. Ifølge Contactmusic.com er det barbermaskinprodusenten Braun som har insistert på at Klum forsikrer beina. Klum er Brauns ansikt utad, og gjorde som hun fikk beskjed om.

Forskjellig

Det pussige er at forsikringsselskapet har satt forskjellig pris på de to beina. Den høyre labben er forsikret for 1,2 millioner dollar, mens den venstre «bare» har blitt priset til 1 million. Årsaken var at supermodellen hadde et arr på det venstre kneet.

Forsikres

Klum er imidlertid langt ifra den første stjernen som forsikrer sine mest verdifulle kroppsdeler. Ifølge nettstedet Bankrate.com har flere andre stjerner innenfor mange ulike kunstformer gjort det samme. Marlene Dietrich skal ha forsikret stemmen for en million dollar, og Betty Grable forsikret beina for den samme summen. Dette skal visstnok være opphavet til frasen «million-dollar legs». Dolly Partons to store fordeler ble verdsatt til 600.000 dollar, mens Bruce Springsteen skal ha forsikret stemmen sin for hele seks millioner dollar.