Det betyr også at Norge får besøk av den maskekledde gjengen fra Des Moines, Iowa. Bandet ankommer Oslo Spektrum den 10. november, og vokalist Corey Taylor er begeistret over å komme tilbake til Europa. I en pressemelding i anledning konsertplanene innrømmer han at det er på tide med en tilbakekomst.

– Jeg vet at den europeiske fansen har ventet på dette svært lenge, sier han og legger til at bandet ikke kan vente på å kaste seg ut i det igjen.

Samarbeid

Bandet har hatt en pause der medlemmene har fått tid til å konsentrere seg om andre prosjekter. Vokalist Taylor og James Root er blant annet med i Stone Sour. Joey Jordison er medlem av Murderdolls. Turneen i høst tar bandet ut på en lang runde i Europa, og maskefjesene besøker blant annet Russland for aller første gang. Der skal de spille på Olympiastadion. Finland, Sverige og Danmark får også besøk.

Support

For metal-fansen i Europa er nok de to supportartistene nesten like spennende som hovedbandet. Slipknot har nemlig med seg Machine Head og Children of Bodom på konsertrunden, så alt ligger an til en hardtslående affære.

Her spiller Slipknot:

5. november — Moskva, Russland

7. november - Helsinki, Finland

8. november - Tampere, Finland

10. november - Oslo, Norge

12. november - Stockholm, Sverige

13. november - København, Danmark

15. november - Berlin, Tyskland

16. november -Winterthur, Sveits

17. november -Winterthur, Sveits

18. november - Milano, Italia

20. november - Amsterdam, Nederland

21. november - Paris, Frankrike

22. november - Paris, Frankrike

14. desember - Antwerpen, Belgia

SKUMMELT SCENESHOW: 10. november kommer sjokkrockerne tilbake til Norge. Foto: Scanpix