Metallica besøker Norge 17. juni for å spiller i Oslo spektrum. Den konserten er for lengst utsolgt, men de som ikke fikk billetter eller de som ønsker seg mer musikk etter at metalheltene er ferdige på scenen kan trygt bevege seg til Rockefeller.

Tribute

På Rockefeller inviteres det nemlig til fest som begynner når Metallica slutter. Arrangøren er Tribute Bands Agency, og som navnet tilsier samler de en rekke hyllestband til store artister. Blant de som entrer scenen er «Mentallica — Plays Masters of Puppets», et bandet som tolker Metallicas periode rundt 1986. Overhead

Motörhead-hyllestbandet Overhead stiller også opp for å gjøre festen komplett. «Yellow Pearl - A Tribute To Thin Lizzy» bidrar også. Størst forventninger er det nok imidlertid til kveldens laveste innslag, Mini Kiss. Som navnet røper det her snakk om fire personer med dvergvekst som i sminke og kostymer gjennomfører alle de største hitsene til Kiss. Ifølge en pressemelding fra Tribute Bands Agency står bandet oppført i Guiness rekordbok som verdens minste band.

Norge

Originalene i Kiss besøkte Norge i fjor, og i år er det altså tid for de minste versjonene. På bandets offisielle nettside meldes det at de nå er klare til å turnere i Norge i mai og juni, og deretter i resten av Europa fram til september.

Her er et par klipp av de små metalheltene: