Geir Ove og Ann Kristin har flørtet åpenlyst siden første dag på «Farmen», og forholdet deres har blitt mye omtalt i media. De to har også dratt på ferie med God kveld Norge og fortalt om følelsene for hverandre.

Men under onsdagens episode av «Farmen» fikk de for første gang sjansen til å dele et skikkelig romantisk øyeblikk.

Forelskelse er galskap

Med nykokt såpe og varmt vann i badestampen ble det mulig for Geir Ove å spørre Ann Kristin om et kyss. Og hun var ikke vanskelig å be. Det ble både en to og tre kyss mellom de to, og Geir Ove innrømmer at følelsene begynner å bli sterke.

— For meg er en forelskelse mye det samme som galskap, det både bruser og bobler i blodet, smiler Geir Ove etter kyssene han delte med Ann Kristin.

Han innrømmer også at han håper på flere romantiske øyeblikk sammen med jenta som han fra dag en har karakterisert som den fineste på «Farmen».

Catharina legger ned arbeidet

Under årets ukesoppdrag skulle deltagerne på «Farmen» forberede et festmåltid som skal serveres på godseierens sommerresidens.

Men mellom slakt og pølsestapping ble det også tid til en ordentlig vask, med såpe og sjampo kokt på sauefett og lut fra bjørketrær.

Under onsdagens episode valgte storbonde Hugo Catharina som ukens førstekjempe, noe han kan komme til å angre på. Catharina gikk nemlig ut og fortalte til Silje at hun ønsker å gjøre så lite som mulig når hun skal servere for godseieren og hans venner.

— Jeg ville ikke si noe, men dette setter jeg svært lite pris på, sier Silje til tv-kameraet.

Under lørdagens episode kan seerne få med seg at flere av jentene går sammen for å sabotere ukesoppdraget under serveringen på sommerresidensen.