Mange stjerner ville sikkert benyttet hver eneste anledning til å vise fram sin bedre halvdel til publikum og presse. I hvert fall dersom den bedre halvdelen var Johnny Depp eller Vanessa Paradis. De to superstjernene er imidlertid ikke å se sammen på filmpremiererer eller prisutdelinger særlig ofte. I novemberutgaven av Elle avslører den franske sangerinnen litt av årsaken.

— Den røde løperen er ikke noe jeg egentlig får til å fungere. Det skremmer meg. Jeg føler meg veldig liten, sier hun.

Samboer

Paradis slo igjennom med superhiten «Joe le taxi» i 1988, bare 14 år gammel. Senere i karrieren jobbet hun blant annet sammen med Lenny Kravitz, og arbeidet som modell. I 1994 møtte hun for første gang Johnny Depp. Fire år etter møttes de igjen, og siden har de vært samboere. De har to barn sammen, men Paradis liker fremdeles ikke å bli med samboeren på glamorøse tilstelninger.

— Jeg lever ikke noe jet-set liv. Jeg er virkelig heldig. Jeg får bo på vidunderlige hoteller og hus men vi er ikke særlig sosiale i det hele tatt. Vi går sjelden på fester og premierer, forteller hun.

Naboer

Det ble nylig avslørt at Johnny Depp vil bli sett i to andre kommende disneyfilmer. Han skal spille Tonto i filmatiseringen av The Lone Ranger, og han skal også ta på seg sjørøverutstyret for å fylle rollen som Jack Sparrow på nytt. De to har blitt sett sammen i offentlighet ved enkelte anledninger, som for eksempel Oscar-utdelingen i februar i år. Det er imidlertid ikke noe Paradis er bekvem med. Kjendisparet tilbringer det meste av tiden sin i et av husene sine i Sør-Frankrike og Hollywood Hills, men Paradis menger seg ikke med kjente naboer.

— Jeg har ikke berømte naboer. Og dersom jeg hadde det hadde jeg unngått dem, sier hun.