— Jeg gleder meg veldig. Vi har jobbet beinhardt, og er klare for å vise hva vi kan, sier Christine Marie Aas Underland til fvn.no.

Hun er en av 14 finalister i TVNorges storsatsing «Grease». I kveld går programmet for første gang direkte, og deltagerne skal opptre i par. Christine har fått Bjørnar Reime Erlandsen som partner, og de skal synge og danse til «Footloose» av Kenny Loggings.

— Vi skal rocke showet, sier Christine.

Var med i «Tommy»

26-åringen kan det å showe. Hun var blant annet med i musikalen «Hair» på Torvet i 2005, og i «Tommy» i fjor. Hun kommer opprinnelig fra Askim, men har bodd i Kristiansand de siste seks årene.

Nå har hun øvd sammen med «Grease»-partneren i litt over en uke, og forteller at samarbeidet fungerer bra.

— Vi har en god connection, og han er en knakende bra kar. Han har hjulpet meg til å bli bedre enn jeg trodde jeg kunne bli, sier hun.

Stemmeproblemer

Christine gir alt for å få rollen som Sandy, og merker at hun har kjørt litt for hardt på den siste uka.

— Jeg har fått litt problemer med stemmen. Det er fordi jeg er så gira at jeg glemmer å holde igjen. Når du er med på noe sånt som «Grease» har du lyst til å gi ditt beste hele tiden, forklarer hun.

Hun mener likevel stemmeproblemene er under kontroll, og satser på at alt går som det skal i kveld.

— Jeg må bare sette meg ned og slappe av og psyke meg opp før jeg skal på scenen, sier hun.

Høyt konkurranseinstinkt

Det er syv par som skal i ilden i kveld, og Christine og Bjørnar er nummer fire. Spenningen blant deltagerne merkes på kroppen.

— Konkurranseinstinktet er høyt, og alle er heltente på å vinne. Men vi er en kjempefin gjeng, og ingen har slått hverandre ned enda, flirer Christine.

I kveld blir drømmen om å bli Sandy og Danny knust for to av deltagerne. Det er publikum som bestemmer hvem som må forlate showet.

Christine tar det ikke som noe nederlag dersom hun er en av dem.

— Hvis jeg ryker ut vil jeg bare være stolt over hvor langt jeg har kommet. Men jeg har selvfølgelig lyst til å være med videre. Alt vi gjør i Grease er bare helt konge, sier hun.

**Les også:

Klar for «Greaseskolen»

Danse-Alexandra får ikke danse**