I dag gir Williams ut albumet «Reality Killed The Video Star», og i den anledning har han benyttet seg av musikktjenesten Spotify til å presentere både nye og gamle favoritter. Albumet ble presentert eksklusivt for britiske Spotify-brukere i forrige uke, men nå er det tilgjengelig over hele verden. I nyhetsmeldingen fra Spotify heter det at Williams ble bedt om å sette sammen en spilleliste med favoritter fra sin egen karriere, samt en liste med sanger fra hans musikalske helter.

Liste

På Spotify-listen «Robbie's Musical Heroes» finner vi blant annet artister som Bing Crosby, Nat King Cole, Tom Jones, Frank Sinatra og David Bowie. På listen over favoritter fra egen karriere har han blant annet tatt med versjonene av «Angels», «Let me entertain you» og «Feel» fra «Live at Knebworth».

Album

På sin egen nettside slo han tidligere i år ubeskjedent fast at den kommende platen er «a killer».

— Gamle Robbie, nye Robbie og en Robbie isom ingen av oss har møtt. Jeg håper virkelig den er så god som jeg tror den er. Vi får se, skriver han i en av sine blogger på nettsiden.

Om Robbie har rett kan du selv vurdere via Spotify.

Ifølge nettsiden ble mesteparten av albumet skrevet i hjemmestudioet hans, og produsert av Trevor Horn. På låtskriversiden har han denne gangen samarbeidet med blant andre Danny Spencer og Kelvin Andrews, Brandon Christy, Craig Russo, Richard Scott og Scott Ralph, Chaz Jankel, Guy Chambers og Fil Eisler.