I går ble det kjent at den prisbelønte popstjernen og koreografen Paula Abdula slutter som dommer i American Idol etter å ha vært med siden premieren i 2002. I dag kan Sky News melde at seerne får stifte bekjentskap med dommeregenskapene til en ny kjendis i den niende sesongen av det populære talentshowet. Men bare i én av sendingene.

Spice

Det tidligere Spice Girls-medlemmet Victoria Beckham har nemlig takket ja til en gjesteopptreden som dommer, og hun vil ta plass i dommerpanelet sammen med Simon Cowell, Randy Jackson og Kara DioGuardi. Den niende sesongen har premiere i januar neste år. Forrige sesong av serien hadde rundt 26,3 millioner seere i gjennomsnitt.

USA

Ifølge Sky News er det ikke aktuelt for Beckham å bli et permanent medlem av dommerpanelet ettersom hun ønsker å bruke mesteparten av tiden på arbeidet med kleskolleksjonen sin. Noe dommererfaring har Victoria fra tidligere ettersom hun har vært gjestedommer i moteshowene «Project Runway» og «Germany's Next Top Model». Ekteparet David og Victoria Beckham har bodd i USA siden førstnevnte debuterte for den amerikanske fotballklubben LA Galaxy i juli 2007.