KRISTIANSAND: — Jeg kjøpte sju festivalpass til Quartfestivalen som julegave i fjor også, og det ble jo en kjedelig julegave, sier Jarle Børrestad.

Årets Quartfestival gikk som kjent konk og ble avlyst. Nå lurer Børrestad om han har gjort samme tabben om igjen. Allerede tidlig i november betalte han for fire såkalte gullpass til Quartfestivalen neste år.

Hvert pass kostet 2300 kroner stykket, og ble solgt på «tilbud». Til sammen har Børrestad altså lagt ut 9200 kroner, men varen har han ennå ikke sett noe til.

— Den ene gangen jeg fikk svar på mobilnummeret som var oppgitt på festivalens hjemmesider ble jeg lovet å få dem i god tid før jul, men jeg venter ennå. De svarer ikke på mailen heller.

Passene gir adgang til alle konserter på Odderøya både på Beach Quart og Live Quart i perioden 30. juni – 4. juli 2009. Les også: Lokker med gullpass og Beach-Quart

Tidligere har det vært mulig å bestille billetter på hjemmesiden quart.no, men nå er den eneste informasjonen som kommer opp denne teksten: «Vi jobber med en ny og bedre betalingsløsning».

Festivalsjef Arild Buli sier dette:

— Jeg har ikke fått noen henvendelser fra denne personen. Det er et oslofirma som heter Cotech som gjør denne jobben for oss. Det er meningen passene skal sendes ut så de får dem på mail, og jeg skal i et avklaringsmøte med dette firmaet fredag, sier Buli.

Konsulent Lars Grini som er tilknyttet Cotech sier på sin side:

— Jeg vet ikke lenger om det er Cotech som skal sende ut billettene. Jeg tror det er best denne personen henvender seg til Quartfestivalen. Men det jeg kan si er at alle bestillinger og betalinger er lagret, og alle skal få billettene sine, sier Grini.

Men verken han eller Buli kan garantere at Børrestad får gullpass før jul, bare at han skal få dem før festivalstart.