Den nylig avsluttede amerikanske presidentvalgkampen går sannsynligvis inn i historiebøkene som den mest kjendispregede. Kjendiser fra øst og vest innen en lang rekke kunstarter ilte til for å støtte Barack Obama, og noen få celebriteter snakket også ut til fordel for John McCain. Det nye denne gangen var at celebriteter av den mer blonde typen, som Paris Hilton, også har ment at de har noe å tilføre politikken. Hilton lanserte for eksempel seg selv som presidentkandidat i et humoristisk videoinnslag, og her hjemme slo Pia Haraldsen et slag for mer sexappeal innen den politiske journalistikken.

Pamela

Nå har et nytt blondt innslag meldt seg. Pamela Anderson har nemlig dristet seg til å skrive et lengre og relativt usammenhengende brev til den nyvalgte presidenten og disse har hun så lagt ut på sine nettsider. Hun kaller oppsummeringen sin for « anbefalt lesning for mr. President Obama fra Pamela Anderson ». Den tidligere Baywatch-stjernen er født i Canada og fikk dobbelt statsborgerskap i 2004. I år stemnte hun for første gang ved et presidentvalg.

Her er et utdrag av Pamelas krav og forslag:

– Myndighetene må kastrere alle barnemishandlere.

– Jeg synes vi bør legalisere marijuana.

– Vi burde dyrke hamp i Amerika. Det ville skapt jobber og vært bra for miljøet.

– Det er for mange mennesker i fengsel som ikke trenger å være der. Det er et ødelagt system som forarger flere enn det hjelper.

– Hent troppene våre trygt hjem.

– Stopp testing på dyr.

– Bli kvitt privat forsikring og privat helsevesen. Det er korrupt og virker ikke.

– Promoter vegetarianisme. Det vil ende verdens sultproblem.

– Vær så snill å steng ned Guantanamo Bay

Les hele brevet på Pamelachannel.com.