Offentliggjøringen av bruddet med Guy Ritchie (40) var ikke grunn nok for Madonna til å avlyse en konsert. Hun gikk på scenen i Boston onsdag kveld, og skal ifølge Eonline ha oppført seg som om ingenting var skjedd.

«Sweet & sticky»-showet gikk som planlagt – 50-åringen vrikket og vred og hoppet i tau i de to timene konserten i TD Banknorth Garden varte.

Ikke privatlivet

Madonna nevnte ikke privatlivet sitt med ett ord, men delte mer enn gjerne sine politiske meninger med publikum. Hun har under tidligere konserter disset den republikanske visepresidentkandidaten Sarah Palin kraftig, men onsdag nøyde hun seg med å rope:

– Jeg håper dere er registrert for å stemme. Ta ansvar for landet ditt. Stem på Obama.

Riktignok ispedd et par banneord.

Brudd

Rykter om et brudd mellom Madonna og filmskaperen Guy Ritchie har versert lenge. Nå kan et skilsmisseoppgjør være ferdig allerede før jul – ved de tider da paret ville feiret åtteårsjubileum. Skilsmissen kan gi Ritchie halve Madonnas formue, som estimeres å være rundt 300 millioner pund (3,4 milliarder norske kroner). En pressetalsperson har uttalt at paret satser på å ikke dra skilsmissen til retten.

Paret har sønnene Rocco og David sammen.

Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix