Nå er han mest kjent for innsatsen i den populære amerikanske spenningsserien «Fringe». Mindre kjent er det kanskje at han har kapret hjertet til den tyske skjønnheten og skuespilleren Diane Kruger, som vi sist så i Quentin Tarantinos «Inglourious Basterds». Og det ser ut til at det er alvor mellom paret. – Jeg tror giftermål er en mulighet, det går veldig bra. Hun er tysk, så hun sier nok fra når det er på tide å gifte seg, spøker Jackson ifølge nettstedet Fox23.com

Jackson spiller for tiden inn scener til «Fringe»-serien i Canada, og han pendler til kjæresten som bor i Frankrike.

Så gjenstår det å se om Kruger er for preget av sitt feilslåtte ekteskap med den franske skuespilleren Guillaume Canet, som endte med skilsmisse i 2006. Nylig sa hun følgende om forholdet til Jackson til Boston. com:

– Vil vi flytte sammen? Jeg vet ikke. Men etter tre år er det en naturlig ting å gjøre. Jeg sier ikke at vi skal gifte oss, men vi skal absolutt ha barn etter hvert. Men akkurat nå føler jeg at jeg aldri vil gifte meg igjen. Kanskje dersom vi fortsatt er sammen når vi er 60. Da vil det virkelig bety noe å si at vi vil være sammen for livet. (©NTB)