Veteranene i Aerosmith skal ut på veien igjen i sommer for å spille på amerikanske arenaer sammen med ZZ Top. Flere artister har de siste årene gjort det til en tradisjon å spille igjennom hele klassiske album fra begynnelse til slutt. Pink Floyd gjorde det med «Dark Side of the Moon», Ash har spilt hele «1977», Kiss har gjort det med «Alive!», og nå følger Aerosmith opp.

Album

I et intervju med radiostasjonen WZLX avslørte Steven Tyler og Joey Kramer at albumet de skal spille igjennom i sin helhet blir «Toys in the Attic». Albumet ble gitt ut så langt tilbake som i 1975 og inneholder hits som «Walk This Way» og «Sweet Emotion».

Band

Aerosmiths popularitet fikk et oppsving da de fikk sin egen spesialversjon av videospillet «Guitar Hero». Spillet solgte 567.000 eksemplarer i USA den første salgsuken. Til sammenligning solgte bandets forrige album, «Honkin' on Bobo» bare 160.500 eksemplarer i 2004. Det er videospillet som er sponsor for den kommende turneen, og det hele starter denne uken.

Album

Ifølge Rolling Stone Magazine har «Toys in the Attic» solgt rundt åtte millioner eksemplarer siden utgivelsen. I et intervju med VH1 Classic Radio forklarte Steven Tyler at det ville være artig å spille hele platen.

– Vi gjør mange sanger fra de fire første platene uansett, uttalte han.

Bandets nye album skulle etter planen gis ut i forbindelse med turneen med den Brendan O'Brien-produserte verket ble ifølge Rolling Stone Magazine utsatt på grunn av Joe Perrys kneproblemer og Steven Tylers lungebetennelse.

Her er Aerosmiths «Sweet Emotion» i konsertopptak fra 2004: