I november i fjor la UiA-duoen ut en remiks av Leroy Sanchez' coverversjon av Adeles hitlåt «Hello», som i skrivende stund har bikket 1,7 millioner avspillinger på Soundcloud. Remiksen ble kort tid etter anbefalt på nettstedet til amerikanske Billboard Magazine, noe som førte til at guttene fikk global oppmerksomhet i house-miljøer. Tidligere denne uka kunne duoen avsløre at de har vært i møte med Warner Music Norge i Oslo. Turen var ikke forgjeves.

Manager Bent Ivar Depui Tversland (t.v), David Atarodiyan, Truls Dyrstad, a&r manager i Warner Music, Mike Herbrik og Warner Music Norge-direktør Guttorm Raae. Bildet ble tatt i deres lokaler i Oslo i forrige uke når Trxd ble signert. Foto: Warner

— Møtet gikk utrolig bra. Det føltes helt uvirkelig å bli signert av Warner, som er det beste selskapet vi kunne hatt i ryggen. Vi er rett og slett lykkelig nå, og gleder oss til å starte samarbeidet fremover, jubler David Atarodiyan, som utgjør halvparten av house-duoen Trxd. Til daglig studerer han rytmisk laptop på konservatoriet på UiA.Manager Bent Ivar Depui Tversland tror signeringen kan løfte duoen til nye høyder innenfor house-miljøet.

— Å bli signert betyr alt for guttene. Det var det største som kunne skje akkurat nå. Når man er under et major-selskap så er mulighetene og nettverket mye større enn før. Vi skal først og fremst satse på det norske markedet i første omgang, men også utvide satsingen til utlandet etter hvert når tiden er inne. Fremover planlegges det å produsere flere singler, hvor vi skal finne dyktige vokalister til de forskjellige prosjektene, forteller Tversland, som legger til at duoen spiller på Kick scene 20. februar.

Fra tidligere av har også Atarodiyan og Dyrstad fått oppmerksomhet for sin remiks av Sandra Lyngs hitlåt «Play My Drum», som var deres første offisielle utgivelse på Spotify.