– Vi har fulgt Ellie Goulding helt siden vi booket henne i 2010, og er mildt sagt imponert over utviklingen: Fra å være et kjempetalent til å bli en superstjerne. Det er ikke alle som har samme formkurve, sier bookingansvarlig i Hove, Toffen Gunnufsen i en pressemelding.

Populær i Spektrum

1. februar spilte Ellie Goulding for 7500 mennesker i Oslo Spektrum.

— Ellie Goulding er en sjelden stjerne på pophimmelen, og der fortjener hun et langt liv, skrev Dagbladets anmelder som gav konserten terningkast fem.– Ellie Goulding beviste i Oslo Spektum at hun er en stjerne av verdensformat, og vi er sikre på at konserten hennes onsdag 2. juli blir en knallavslutning på Hovescenen, sier Gunnufsen videre i pressemeldingen.

Har solgt tre millioner album

Ellie Goulding (Elena Jane Goulding) er en britisk sanger, låtskriver og multiinstrumentalist, som debuterte med albumet "Lights" i 2010. Senere har hun hatt suksess med singler som "I Need Your Love" (med Calvin Harris) og "Burn". Hennes to album, "Lights" og "Halcyon" har ført til et salg på over tre millioner plater.

Hovefestivalen går av stabelen mellom 28. juni og 3. juli, 2014 på Tromøya utenfor Arendal. Så langt er blant annet Imagine Dragons, The Offspring, M.I.A, Bastille, Disclosure, John Newman, Azealia Banks, Foals, Laleh, Pusha T og Lars Vaular bekreftet.