Det var under sitt siste blogginnlegg på MySpace-siden sin at Lily Allen fortalte om sin dårlige dag. Notisens tittel var «Feit, stygg og verre enn Winehouse».

Videre fortsatte Allen med å si «— Dette er alt jeg er».

Undersøker fettsuging

— Jeg er tilbake i mitt eget Amerika igjen. Jeg pleide å være stolt av meg selv for å ha en sterk vilje og for å ikke være en dum jente som er besatt av utseendet. Jeg syntes ikke det gjorde noe hvis jeg var litt rund, jeg er ingen modell, jeg er en sanger, begynner Allens innlegg.

Videre fortsetter hun:

— Jeg er redd jeg ikke er så sterk og har blitt et offer for denne onde maskinen. Jeg skriver til dere i et hav av tårer fra min hotellseng i Seattle, illustrerer «Smile»-artisten som avslutter med innrømmelsen:

«Jeg har brukt den siste timen på å researche mageoperasjoner og laserfettsuging.»

Avlyste konserter

Hva som skyldes Lilys nedtur er uvisst, men for en måned siden avlyste hun rundt ti konserter i USA på grunn av utmattelse.

— Jeg tror ikke jeg har gjort mine beste opptredener i det siste. Jeg har drukket meg svært full ettersom jeg har vært veldig redd for å gjøre dårlige show, skrev Allen på MySpace-siden sin i april.

Men på tross av konserttretthet, har Allen likevel hatt energi til å gjøre en kolleksjon for kleskjeden New Look.

Kolleksjonen som har fått navnet «Lily loves...» inkluderer seks kjoler, tilbehør og sko. En av kjolene har til og med fått popstjernens sangtekster brodert i skjørtet.

Foto: Wenn/Scanpix