50 Cent uttaler i et intervju med MTV News at han mener det uforsvarlig at ingen reagerte når Britney åpnet sin comeback-opptreden på MTV Music Awards med ordene «It's Britney, bitch» i låta «Gimme More». Ifølge han hadde det blitt ramaskrik om han selv eller en av hans rappe-kolleger hadde åpnet en live-fremførelse med et ord som «bitch».

— De har vel sine regler som gjelder individuelt for hver artist. Men det er ikke en regel som appellerer til alle andre. Faktisk skal jeg starte min neste single med «I's Britney, bitch!» tordner 50 Cent.

Døpte om låta

Noe av årsaken til at «Candy Shop»-stjernen er så opprørt er en pågående krangel med amerikanske tv-sjefer, etter at de døpte om låta han «I still kill». MTV og BET var bekymret for det voldelige budskapet i tittelen og teksten og forandret tittelen til «I still will», for å skåne seerne.

— Mitt nye filmprosjekt med Robert De Niro, Al Pacino og Mark Wahlberg heter «Righteous Kill», og ingen har hatt noen problemer med det. Men «I still kill er feil» navn på en låt likevel, sier 50 Cent til MTV News.