KRISTIANSAND: — Videoen skal gi publikum følelsen av at de blir dradd inn i en fiktiv fantasiverden. Vi eksperimenterer med 3D for å gi videoen et cartoonish preg. Rett og slett Darkside-verden, forteller regissør Steffan Strandberg.

Musikkvideoen bygger på at Darkside of the Force sitter i et romskip og svever ute i galaksen. Med god hjelp fra scenografene på Agder Teater, har regissør Strandberg og produsent Per Sveinung Larsen fått det resultatet de ønsket. Det er produksjonselskapet Heute som står for filmingen.

— Scenografene begynte i midten av mai med å ordne kulissene til videoen. De har gjort en eksepsjonell innsats. Vi hadde aldri klart oss uten Agder Teater, sier Strandberg.

Goodwill I følge produsent Larsen er det filmingen som tar minst tid.

— Først bygges det kulisser i cirka én måned og så filmer vi i to dager. Deretter venter nok en måned med dataarbeid. Så det er altså mye for og etterarbeid når du lager en musikkvideo, forklarer Larsen.

Lanseringsdatoen til musikkvideoen er foreløpig ukjent. Men det som er sikkert er at musikkvideoen kommer først til å ha premiere på Samsen, før den blir vist gjennom andre medier.

— Vi vil at det skal gå så fort som mulig. Det er det beste for medarbeiderne, og ikke minst for Samsen, sier Larsen.

Film-teamet har også fått mye goodwill fra både Noroff, Kjevik og Norsk Metallvinning.

— Noroff hjelper oss med 3D. Kjevik har gitt oss mye stilig F-16 utstyr og Norsk Metallvinning har donert nyttige duppeditter, opplyser Strandberg.

Påvirket av Star Wars

Darkesideren Salvador synes det er gøy å få spille inn musikkvideo.

— Jeg gleder meg til å se resultatet. Jeg er i hvert fall kjempefornøyd med forrige musikkvideo Strandberg laget, sier han og griper etter vannglasset.

Det er en varm dag å spille inn musikkvideo på. Ute nærmer temperaturen seg opp mot 30 grader, og inne sitter Hip hop-gutta og svetter i et hjemmesnekret romskip. En musikkvideo-innspilling innebærer mye venting, men det ser ikke ut til å irritere Darkside of the Force.

— Det er helt surrealistisk å lage musikkvideo. Jeg drømte om dette da jeg var liten, avslører Salvador.

Rapperen innrømmer til fvn.no at han er en ekte Star Wars-fan.

— Romskipstilen passer utrolig bra til musikken vår.