Britney Spears: — I 2008 må jeg lære meg forskjellen på de tre fargene inne i trafikklyset, og huske å sette på vasken før jeg går tom for rene truser, og holde meg unna ulovlige substanser, og... Mye å velge i for Britney Spears, som har vært en gjenganger hos sladrepressen i 2007. Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil: - I 2008 skal vi ikke prøve å betale oss ut av fengsel. Mellom fyll og ekteskapelige slagsmål klarte både Amy og ektemannen å bli kastet i fengsel for forsøk på å hindre rettens arbeid. Visstnok er ikke bestikkelser helt lovlig i Storbritannia.

Märtha Louise: - I 2008 skal jeg prøve å holde praten om engler og andre overnaturlige vesener til eventyrturneene mine. Märtha fikk mye uønsket oppmerksomhet for engleskolen hun startet i sommer. I ettertid har profilerte navn som Sinnead O'Connor støttet prinsessens englesyn.

Alejandro Fuentes: - Jeg skal sørge for å ta noen kjøretimer neste gang jeg går med planer om å kjøpe meg et spennende nytt kjøretøy. Idol-Ali skapte overskrifter over det ganske land da han i sommer krasjet sin splitter nye cabin cruiser inn i en brygge i Kristiansand.

Alec Baldwin: - Jeg skal lære meg at mobilsvarbeskjeder varer evig. Baldwin tenkte ikke over at det å kalle den 11 år gamle datteren en «frekk liten gris» kunne få konsekvenser i den digitale tidsalder.

Kåre Conradi: - Jeg skal slutte å lagre «private» bilder på telefonen. Etter at de pikante bildene av Conradi og tidligere kjæreste Marian Saastad Ottesen spredte seg som ild i tørt gress til mailadresser i hele landet kan det kanskje være lurt å heretter oppbevare bildene på en cd i et innbruddsikkert hvelv.

Paris Hilton: - Jeg skal holde meg unna rattfylla i 2008. Tre uker bak murene i 2007 har sannsynligvis skremt hotellarvingen fra å kjøre i fylla. Hilton ble dømt til 45 dagers fengsel for å ha kjørt uten førerkort etter at hun førts hadde blitt tatt for rattfyll.

Pete Doherty: - Jeg skal fullføre avrusningen. Skandalerockeren har gått nok et år uten å klare å kvitte seg med sin hang til ulovlige stoffer.

Jamie Lynn Spears: - Neste år skal jeg huske å bruke prevensjon. Lillesøster Spears brøt med sitt uskyldige ungpikeimage da hun i desember gikk ut i bladet OK! med nyheten om at hun er gravid med den tre år eldre kjæresten.