Skuespillere og artister er stjerner ja vel, men de har også problemer som vanlige folk har. Trøbbel med alkohol, dop, samværsrett og ulovlig bilkjøring. For eksempel.

Urban vinner

Oscar-vinner, Tom Cruise-eks og Keith Urbans kone Nicole Kidman vet mye om problemer. Hennes ferske ekteskap med countrystjernen Keith Urban har vært en dans på alt annet enn roser. De giftet seg i Sydney i juni 2006. Han var i fjor på rehab i flere måneder, og det er kjent at han vært avhengig av kokain. Nicole Kidman sier ifølge Reuters at hun støtter sin mann og at han kommer først.

— Jeg har nettopp giftet meg, så forholdet har min førsteprioritet. Jeg elsker jobben min, men jeg vil ikke ha jobben min hvis jeg ikke har noen i livet mitt som jeg kan dele den med.

Ny film på gang

Flere av Nicole Kidmans filmer de siste årene har floppet, men som en av de aller best betalte skuespillerne i USA ifølge Forbes, kan hun tillate seg det. Hun sier selv at fordi hun får godt betalt for noen filmer, gjør at hun kan si ja til smalere filmer.

Nå er den australske stjernen ute på promorunde for sin siste film, dramakomedien «Margot at the Wedding», som nettopp er en slik smal film. Kidman spiller en forfatter som skaper kaos i forkant av sin søsters bryllup. Filmen kommer til Norge i mars 2008. — Jeg er interessert i å jobbe med komplekse og virkelig gode regissører. Noen ganger resulterer det i gode filmer, og andre ganger blir det filmer som ikke blir så gode, sier Kidman ifølge Reuters.

Ta en titt på «Margot at the Wedding» her.