Først skaffet hun seg en oksygenmaske til New York-boligen. Den ga mersmak, og nå har superstjernen ifølge New York Post anskaffet tilsvarende innretninger i alle sine hjem.Madonna bruker oksygenmaskinen for å bli mer opplagt og unngå jetlag etter alle sine lange flyturer over Atlanterhavet:

— Føler du deg trøtt eller jetlagget, så tar du oksygenmaskinen og inhalerer. Du ligger ned i bare 10 minutter med masken over nesen. De er virkelig fantastiske, sier Madonna til Wenn.

Ifølge avisen er hun blitt helt avhengig av den. Noe som også hennes egen talskvinne, Liz Rosenberg, bekrefter: - Hun elsker oksygenmaskinen. Den er fenomenal. Jeg vil prøve den selv!

Da Michael Jackson installerte et oksygenkammer hjemme på Neverland i California var det for å friske opp huden og holde seg ung. Det var i 1986 og verden flirte av den eksentriske popstjernen. Siden har han fått selskap av mange andre kjendiser. Både John Travolta, Nick Nolte (!) og Kirstie Alley sies å bruke oksygen som skjønnhets- og velværehjelp.

Også her hjemme tilbys «oppstrammende oksygenmaske» sammen med rens og peeling som en «mini-facelift» på blant annet Petter Stordalens spahoteller i Choice-kjeden.

Opprinnelige ble slike oksygenmasker utviklet av NASA for å hjelpe astronautene med å puste i rommet. De pumper surstoffet mot huden, noe som sies å fornye hudlaget og gjøre det sterkere. Man tror også det hindrer rynker i å sette seg. (©NTB)