KRISTIANSAND: — Har jeg det? Så morsomt! Jeg tenkte at jeg bare skulle prøve, og så vant jeg, ler en glad Anne Ingeborg Bjørnstad. Hun er en fem heldige vinnere av to Morten Abel billetter etter å ha deltatt i konkurransen om å finne hodet til Abel i en av fvn.nos nyhetsartikler.

Det tok litt tid for enkelte musikkinteresserte å finne hodet til Morten Abel i en fotballsak, så vi måtte lure ham inn i andre artikler også, før det plutselig gikk opp et lys for ivrige fans, som hadde trålt fvn.nos nettsider for å finne hodet.

— Er det sant? Så gøy. Så heldig jeg var, sier en overrasket Hallvard Johanssen til fvn.no etter å ha fått høre at han kan starte påskeferien litt tidligere med en Morten Abel konsert i kveld.

De fem heldige vinnerne av konkurransen og vinnere av to billetter hver er:

Hallvard Johanssen

Anne Ingeborg Bjørnstad

Marianne Pedersen

Runar Gundersen

Jan Egil Egren

Abel er i gang med en omfattende norgesturné og har spilt 29 konserter når han går på scenen på utestedet Kick i Kristiansand. Vinnerene kan se fram til en konsert som så langt har forhåndssolgt over 300 billetter og som forventes å være stappet med Abel-fans når pop-kongen drar i gang første streng på Kick klokken 21 i kveld.